Kasten


geef je interieur een boost!

Kastje Conny


Steigerhouten kastje uitgevoerd in duurzaam oud-steigerhout. Met mooie bronskleurige greepjes.  

 

L 85 cm
B 36 cm
H 106 cm hoog 

Prijs: €250,- excl. evt. bezorg-/verzendkosten en decoratiemateriaalKast Ernst

 

Zeer ruime wandkast met 17 ruime vakken, met meerdere open vakken, (klep)deuren en een lade. De kast kan precies zo worden gemaakt zoals u wenst. Kast op de foto is gemaakt in oud-steigerhout, is 250 cm x 250 cm en biedt voldoende ruimte voor een televisie. U kunt de kast geheel naar eigen stijl inrichten. Uiteraard is het mogelijk om op voorhand een tekening van uw droomkast te ontvangen.

Richtprijs voor kast op de foto is €2.000,- 
Excl. bezorgkosten en inrichting van kast (o.a. televisie)

 Kast Maria

 

Ruime (computer) kast met bovenin twee klepdeuren, twee open vakken, vier lades en twee grote deuren. Deze kast biedt erg veel opbergmogelijkheden en heeft een stoere en robuuste uitstraling dankzij het oud steigerhout. Kast op de foto is H 250 cm x B 120 cm. Ook deze kast kan precies worden gemaakt zoals u wenst.

 

Richtprijs voor deze kast is €1.000,-.

Excl. bezorgkosten en inrichting van kast (o.a. laptop)

 Kastje Chris

Deze kast met stoere look kent voldoende opbergmogelijkheid, dankzij de eenvoudig te sluiten deur aan de linkerkant. Achter de deur is zelfs de mogelijkheid om een extra plank toe te voegen. Aan de rechterkant van de kast zijn drie ruime planken gesitueerd.

 

Prijs

De kast kan worden geleverd in Grey-wash look, in white-wash look of zijn originele houtlook. Het kastje is 75cm x 100cm x 75cm en kost €275,-.

Prijs is excl. evt. verzend-/bezorgkosten en inrichting.Worlds of Wood
Ben de Man -  Ouwerkerk
info@worldsofwood.nl

Tel. +31 - 630114387