It's beginning to look a lot like christmas!


kerst is de gezelligste tijd van het jaar!

Heerlijk samen genieten onder de boom van de lichtjes, gezelligheid en cadeautjes. Worlds of Wood is dol op kerst, en om jouw kerst nóg gezelliger te maken hebben wij speciale houten kerstproducten. 

We maken met liefde onze houten kerstboompjes, die we graag een plekje in jouw huis geven. Al onze producten zijn handgemaakt en gemaakt van kwalitatief hout met een fairtrade keurmerk. Dit past natuurlijk helemaal in de kerstgedachte! De producten kunnen nog jaren en vele kerstvieringen meegaan. Alle kerstboompjes zijn in meerdere kleuruitvoeringen beschikbaar, namelijk in blank hout, in white (wash) of in grey wash.
Uiteraard zijn onze kerstproducten ook uitermate geschikt als cadeautje. Alle boompjes zijn +- 85 cm hoog en op zijn breedste punt +- 75 cm breed.

 

Staat jouw ideale kerstcadeau er niet tussen? Geen probleem, we helpen je graag verder met onze op maat gemaakte producten. We ontvangen graag jouw aanvraag via info@worldsofwood.nl

Alle genoemde prijzen zijn excl. accessoires en verzendkostenKerstboom model 1

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier op elkaar gemonteerde 'takken' met zes plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties!

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-7 dagen

Kerstboom model 2

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier overlappende 'takken' met vier plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties!

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-7 dagen

Kerstboom model 3

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier op elkaar gemonteerde 'takken' met een kleine tussenruimte en met vier plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties!

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-7 dagen

Worlds of Wood
Ben de Man -  Zierikzee
info@worldsofwood.nl

Tel. +31 - 630114387