kerst is de gezelligste tijd van het jaar!


Heerlijk samen genieten onder de boom van de lichtjes, gezelligheid en cadeautjes. Wij van Worlds of Wood zijn dol op kerst, en om jouw kerst nóg gezelliger te maken hebben wij speciale houten kerstproducten. 

We maken met liefde onze houten kerstproducten, die we graag een plekje in jouw huis geven. Al onze producten zijn handgemaakt en gemaakt van kwalitatief hout met een fairtrade keurmerk. Veel boompjes worden vervaardigd uit resthout, dus dat is ook nog eens lekker duurzaam! Dit past natuurlijk helemaal in de kerstgedachte.
De producten kunnen nog jaren en vele kerstvieringen meegaan. Alle kerstboompjes zijn in meerdere kleuruitvoeringen beschikbaar, namelijk in blank hout, in white (wash) of in grey wash. 
Uiteraard zijn onze kerstproducten ook uitermate geschikt als cadeautje. 

 

Staat jouw ideale kerstcadeau er niet tussen? Geen probleem, we helpen je graag verder met onze op maat gemaakte producten. We ontvangen graag jouw aanvraag via info@worldsofwood.nl

Alle genoemde prijzen zijn excl. accessoires en verzendkostenKerstboom opklapbaar groot

Nieuw dit jaar is onze opklapbare kerstboom! Deze kerstboom is geheel plat te maken (zie foto's) en daarom de rest van het jaar eenvoudig uit de weg te zetten. Uitgestald kunt u kiezen om de 'takken' te laten verspringen of om de 'takken' rechtlijning boven elkaar te zetten (zie foto's).  Deze kerstboom is gemaakt van vergrijsd steigerhout (resthout, dus lekker duurzaam!). Hoogte (op zijn hoogste punt) 78 cm x breedte (op zijn breedste punt) 50 cm. 

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Kerstboom opklapbaar klein

Nieuw dit jaar is onze opklapbare kerstboom! Deze kerstboom is geheel plat te maken (zie foto's) en daarom de rest van het jaar eenvoudig uit de weg te zetten. Uitgestald kunt u kiezen om de 'takken' te laten verspringen of om de 'takken' rechtlijning boven elkaar te zetten (zie foto's).  Deze kerstboom is gemaakt van vergrijsd steigerhout (resthout, dus lekker duurzaam!). Hoogte (op zijn hoogste punt) 50 cm x breedte (op zijn breedste punt) 30 cm.

€ 30,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Dr. Deer

Terug van weggeweest: ons steigerhouten rendierenkop 'Dr. Deer'.

De standaard versie is uitgevoerd in wit, maar ook andere versies zijn mogelijk in andere kleuren (geef je wens aan bij het bestellen).

€ 50,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Kerstboom met vakjes

Douglashouten kerstboom in piramide vorm met verschillende vakjes. Deze boom is te vullen met gezellige decoratiemateriaal. Vakjes op aanvraag ook anders indeelbaar. Hoogte (op zijn hoogste punt) 1 m x breedte (op zijn breedste punt) 77 cm. 

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Kleine kerstboom model 1

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier op elkaar gemonteerde 'takken' met zes plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties!  Dit boompje is +- 85 cm hoog en op zijn breedste punt +- 75 cm breed.

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Kleine kerstboom model 2

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier overlappende 'takken' met vier plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties! Dit boompje is +- 85 cm hoog en op zijn breedste punt +- 75 cm breed.

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen

Kleine kerstboom model 3

Deze steigerhouten kerstboom bestaat uit vier op elkaar gemonteerde 'takken' met een kleine tussenruimte en met vier plankjes voor jouw favoriete kerstdecoraties!  Dit boompjes is +- 85 cm hoog en op zijn breedste punt +- 75 cm breed.

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-7 dagen


Worlds of Wood
Ben de Man -  Ouwerkerk
info@worldsofwood.nl

Tel. +31 - 630114387